Monday, November 24, 2014

Project Expert Oliegesmeerde Schroefelementen



Project Expert Oliegesmeerde Schroefelementen
Job description 
Als project expert ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de beoogde projectdoelstellingen.-Aan de hand van de functionele vereisten stel je de project specificaties op. Je werkt het takenpakket uit tot een totaal plan voor het project en coordineert de activiteiten. -Gedurende het project bewaak je het budget en de timing zoals overeengekomen in de projectopvolgvergaderingen met management. -Om je doelstellingen te bereiken werk je in teamverband, waarbij je het team aanstuurt en motiveert doorheen het gehele productontwikkelingsproces. Het team bestaat typisch uit berekeningsingenieur, technisch tekenaar, test ingenieur, arbeiders en projectleden uit andere afdelingen zoals aankoop, methode, productie, enz. (mogelijks in een internationale omgeving). -Je werkt hierbij volgens het NPPI proces zodat de vereiste productkwaliteit verkregen wordt.Als project expert van een productontwikkelingsproject ben je ook verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het project, je bent onder meer verantwoordelijk voor:-Het beschermen van de technische coherentie tijdens de ontwerpfase, ondersteund door de nieuwste CAD- en ontwikkelingstools. In deze fase is het belangrijk goede contacten te onderhouden met zowel het aankoopdepartement als met de leveranciers.-Het opstellen van het testprogramma in samenspraak met de testingenieur alsook de evaluatie van de testresultaten in functie van de doelstelling-Het begeleiden van het concept naar industrialisatie in nauwe samenwerking met proces- en productie-ingenieurs.

Experience requirements 
Kennis van het Engels

Educational requirements 
Je hebt een master diploma burgerlijk ingenieur (elektro-mechanica)

Personality requirements 
Je houdt van technische uitdagingen en hebt affiniteit voor thermodynamica en werktuigkunde.Je slaagt er in om de essentie uit een grote hoeveelheid informatie te halen.Je bent assertief en leert snel bij door de juiste vragen te stellen, waarbij je kritisch blijft.Werken in teamverband vind je boeiend en je kan mensen motiveren en inspireren.Je durft technische keuzes te maken en bent gedreven om doelstellingen te bereiken.

Country and city description 
Belgium - Antwerp

Company presentation 
Atlas Copco's Compressor Technique business area provides industrial compressors, gas and process compressors and expanders, air and gas treatment equipment and air management systems. It has a global service network and offers specialty rental services. Compressor Technique innovates for sustainable productivity in the manufacturing, oil and gas, and process industries. Principal product development and manufacturing units are located in Belgium, Germany, the United States, China and India. More information is available on www.atlascopco.com


0 comments:

Post a Comment